Wij zijn bereikbaar op 030-630 2266

Opdrachtgevers

ATplus Engineering is een transparant onafhankelijk Ingenieurs- en detacheringsbureau dat zich al ruim 16 jaar bezig houdt met detachering van technisch midden- en hoger kader personeel. Naast het detacheren nemen wij ook projecten aan en doen ook werving- en selectie voor bedrijven. ATplus Engineering is gevestigd in Nieuwegein en in Barcelona maar opereert landelijk. Hierbij streven wij naar de beste oplossing, waarbij wij veel waarde hechten aan persoonlijk contact. Op deze manier begrijpen wij de wensen, kwaliteiten en mogelijkheden van onze klanten en kandidaten om de vacature helder in beeld te brengen..

Deze transparante communicatie en werkwijze staat garant voor het gezamenlijk vinden van een passende functie binnen een passend bedrijf. Hierdoor is ATplus Engineering geen vraag, maar een antwoord op uw vraag naar expertise!

Wij werken op basis van no cure no pay, het kost u dus niets om een vacature bij ons uit te zetten.

Graag komen wij bij uw bedrijf langs om de sfeer, de producten en de werkzaamheden te bekijken van uw bedrijf zodat we een betere match voor u kunnen maken. Een match die niet alleen op technisch vlak matched, maar ook op persoonlijk vlak.

Onze vakgebieden

Onze dienstverlening betreft de volgende disciplines:

Een betrouwbare partner

Om aan te tonen dat ATplus Engineering een betrouwbare partner is voor uw bedrijf, zijn wij aangesloten en ingeschreven in het speciale register van de VRO, als je hier aan voldoet voldoe je ook gelijk aan een certificaat voor de NEN4400-1 (de normering arbeid). Het houdt eigenlijk in dat de administratie van ATplus Engineering twee maal per jaar gecontroleerd wordt op onregelmatigheden, dat alles volgens de wet gaat en dat ATplus Engineering op tijd aan al haar verplichtingen heeft voldaan. Voor meer informatie kunt u kijken op www.vro.net.