Wij zijn bereikbaar op 030-630 2266

ATplus Engineering

ATplus Engineering is een onafhankelijk werkend ingenieurs- en detacheringsbureau actief op de Nederlandse, Belgische en Spaanse markt, met twee vestigingen in Woerden en in Barcelona. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het tekenen, ontwerpen, berekenen van constructies, installaties en machines. Hierbij streven wij naar de beste oplossing, waarbij wij veel waarde hechten aan persoonlijk contact. Op deze manier begrijpen wij de wensen, kwaliteiten en mogelijkheden van onze klanten en kandidaten.

Op dezelfde wijze benaderen we ook onze opdrachtgevers om de kenmerken van een bedrijf, de wensen en eisen met betrekking tot een vacature helder in beeld te kunnen brengen.

Deze transparante communicatie en werkwijze staat garant voor het gezamenlijk vinden van een passende functie binnen een passend bedrijf. Hierdoor is ATplus Engineering geen vraag, maar een antwoord op uw vraag naar expertise!

Onze vakgebieden

Onze dienstverlening betreft de volgende disciplines:

Werken bij ATplus Engineering

ATplus Engineering zoekt mensen, die niet alleen beschikken over een goede opleiding en een relevant arbeidsverleden, maar die tevens karaktereigenschappen als flexibiliteit, veelzijdigheid en creativiteit bezitten. Voor die mensen stellen wij een technische uitdaging, afwisseling en een goede verdienste in het vooruitzicht.

Waarom ATplus Engineering?

ATplus Engineering baseert haar bestaan op betrouwbare relaties die zij heeft met haar klanten en kandidaten. Wij staan voor praktische, toepasbare en meetbare oplossingen door en voor gedetacheerde professionals in heel Nederland.

Wij behandelen mensen als mensen en niet als een product:

U weet dus altijd wanneer en voor welke functie u aangeboden wordt en u wordt op de hoogte gehouden van de lopende aanbiedingen en de resultaten daarvan.

Meer weten

Bel of mail ons. Onze specialisten denken graag met u mee naar de meest efficiƫnte oplossing.